неділя, 13 травня 2018 р.

Виховний захід у 7-Б класі.

11 травня у ЧЗШ № 1 зав. бібліотеки Г.М. Олійник та практичний психолог Л.О. Семенець провели виховний захід у 7-Б класі "Не будьмо байдужими"  з елементами тренінгу. За книгою Андрія Бачинського " 140 децибелів тиші".
        Повість Андрія Бачинського піднімає різні питання про людей з фізичними вадами та дискримінацію, з якою вони часто зіштовхуються. Історія намагається відкрити читачеві очі, переконати у тому, що проблема дійсно існує і потребує нашої уваги. Головна ідея книги полягає в тому, що люди з особливими потребами, зокрема позбавлені можливості чути та говорити, є такими ж людьми, як усі інші, та заслуговують на рівні права.
         На заході семикласники  подивилися буктрейлер на книгу  "140 децибелів тиші", з Галиною Мар'янівною обговорювали повість, дискутували. 




Людмила Олександрівна провела з дітьми міні тренінг та прокоментувала мультфільм, який діти подивилися про  хлопчика з особливими потребами. Учні 7-Б класу пообіцяли не бути байдужими, допомогти , якщо цього буде потребувати людина з особливими потребами.
Як сказав колись Августин Аврелій: «Жодна людина не має права вести таке споглядальне життя, щоб забути про свій борг служіння ближньому». Тож будьмо чуйними та довіряймо поклику серця, бо навіть в тиші тільки голос душі в силі нас врятувати!..




Немає коментарів:

Дописати коментар