вівторок, 25 грудня 2018 р.

Свято наближається !


День за днем, година за годиною наближаються новорічно-різдвяні свята. Цих свят з нетерпінням  очікують як діти, так і дорослі.   

Народні свята новорічно-різдвяного циклу дуже колоритні, цікаві своєю самобутністю і чарівністю, дивовижною красою і духовністю української нації. День святого Миколая, Новий рік,  Різдво, Щедрий вечір, Водохрещі несуть у наші оселі та серця добро, любов, оновлення, злагоду та щирість радісних побажань. 


Під час  свят завжди хочеться порадувати своїх користувачів . От і напередодні нового 2019 року завідувач  бібліотеки Червоноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1, вирішила створити незвичайну креативну ялинку, прикрасити вікна та двері у шкільній бібліотеці,  переглянувши книжкову  виставку «Різдвяні традиції нашого краю» користувачі  знайдуть цікаві книги про звичаї та традиції українського народу в зимові свята. Виставка зацікавить незвичайними рецептами новорічних та різдвяних страв, допоможе прибрати новорічну ялинку власноруч створеними прикрасами.
Вітаємо Вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!
Напередодні світлих свят хочемо побажати Вам щастя рясного, здоров’я міцного, долі крилатої, творчої наснаги та успіхів  !
Хай сповняться Ваші найзаповітніші мрії та задуми!

Немає коментарів:

Дописати коментар