четвер, 2 листопада 2023 р.

ЗВІТ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО МІСЯЧНИКА ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК- 2023, ЯКИЙ ПРОХОДИВ ПІД ГАСЛОМ «ВІРЮ В МАЙБУТНЄ ТВОЄ, УКРАЇНО!»

Подорож книжковою виставкою «Моя незламна Україна» ( зав. бібліотеки Галина Олійник)


Свято рідної мови: «Бринить співає наша мова, чарує, тішить і п'янить» у 5- А класі (вчитель української мови та літератури Надія Красільчук, зав. бібліотеки Галина Олійник)




Мовно - літературну гру «Країна мовних цікавинок» провели вчителі української мови та літератури Наталія Василівна Лемех та Надія Богданівна Юристовська у 6-А та 7-В класі.





Для учнів 2-В класу пізнавальна гра "Я і Україна"( зав. бібліотеки Галина Олійник)



Для учнів 3-В класу гра- квест "Моя країна - незламна Україна""     ( зав. бібліотеки Галина Олійник)



У 2-Б класі  (класний керівник Любов Ващишин ) було проведено бібліомікс "Книги сучасних письменників Львівщини" та вікторину "З Україною в серці" ( зав. бібліотеки Галина Олійник).




Патріотичний квест у 8-В класі " Ми діти твої, Україно!" (класний керівник Олена Бойко,  зав. бібліотеки Галина Олійник).





Виховна година у 6-А класі «Українські письменники – захисники Вітчизни»  (класний керівник Любов Бучек,  зав. бібліотеки Галина Олійник).




Акція «Подарунок для героя» створення патріотичних саморобок (вчитель обслуговуючої праці Галина Володимирівна Демченко).




Немає коментарів:

Дописати коментар