вівторок, 21 серпня 2018 р.

Подарунок від видавництва "Час майстрів"

В рамках проекту «Час бібліотек» від    видавництва «Час Майстрів» отримала в подарунок чудову книгу  «Будинок двірників» Юрія Нікітінського. 
         Видавництво «Час Майстрів» подарувало мені чудову можливість познайомитися із шістьма цікавими чоловічками, кожен з яких по-справжньому вкладає душу у свою роботу. Усі вони - двірники.    Кожному з героїв починаєш симпатизувати з першої сторінки. Всі вони живуть в одному місті у чудовому будиночку  зразкового утримання . У ньому - шість поверхів. По одному мешканцю на кожному. Це - Мишко, Федя, Джо, Інокентій, Ігор та Антон.  Такі різні ці двірники, але всі однаково доброзичливі, гостинні, працелюбні, готові в будь-який час прийти на допомогу : врятувати людину, полетіти у космос, зробити щасливими все місто, висилаючи мешканцям «Листи щастя» чи своїм прикладом запустити «ланцюгову реакцію» милосерця.     
 А які чудові  ілюстрації Степана Вербещука. Кумедні двірники викликають посмішку, їх очі аж випромінюють доброту та тепло . Місто ніби оживає, так і хочеться пофантазувати…        «Будинок двірників» Юрія Нікітінського  викликає тільки позитивні емоції. Зворушлива, добра, мила казка  навчить нас всіх дарувати один одному приємні миті, допомагати оточуючим і дбати, щоб у всіх нас були «будинки зразкового утримання» та чисті двори.

Рекомендую!  Найкраще для родинного читання!




































        






Немає коментарів:

Дописати коментар