четвер, 3 червня 2021 р.

Гра- квест у 5-Б класі

Cьогодні на Бібліомайданчику для учнів 5-Б класу (класний керівник Ганна Борисівна Кузій) була проведена пригодницька  гра-квест  «Острів книжкових скарбів».

На початку гри пятикласники поділились на дві команди, представили назви команд «Сoca-Cola» та «Pepsi Со», прослухали уважно правила квесту. Координаторами гри-квесту для пятикласників були учні 9-Б класу. Виконуючи завдання, учні переходили від однієї  локації до іншої. Кожна команда отримала  по одинадцять завдань. Після кожного виконаного завдання , діти отримували один елемент ключової фрази. Учасники заходу  активно розгадували цікаві  завдання по книгах, які закуплені по проєкту “Мобільний бібліомайданчик”, за допомогою QR-кодів (створила Ганна Кузій), побували на острові Книжкових скарбів, а також було цікаве бліц- опитування.

Під час гри-квесту «Острів книжкових скарбів» діти показали, що вміють змагатися у команді, проявили логічні здібності, спритність та поповнили багаж необхідних знань.

Швидше з завданнями гри-квесту справилася  команда «PepsіСо та була нагороджена грамотою.  

Сподіваюсь, що  яскраві емоції, які панували на Бібліомайданчику, азарт до перемоги, цікаві книги,  запам’ятаються учасникам заходу та діти захочуть почитати ці цікаві книги.






















 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар