середа, 2 червня 2021 р.

Літературна мандрівка "Поринь у пригоди"

На  БІБЛІОМАЙДАНЧИКУ (реалізація проєкту соціальної дії від British Council Ukraine,  завдяки програмі Active Citizens - British Council “Мобільний бібліомайданчик”) в парку на Старій Шахтарській  відбувся цікавий захід для учнів 6-А класу ( класний керівник Ірина Андріївна Бойко) літературна мандрівка “Поринь у пригоди ”.

“Мандрували”  та обговорювали серію книг Ауер Маргіт “Школа чарівних тварин”, “Школа Добра і Зла”, Ніцой Л. “Дві бабуськи в незвичайній школі, або Скарб у візку”, Коршунова Г. “Комп і компанія”, Аренєв В. “Сапієнси”,  Корнієнко Т. “Недоторка”,  Гуменюк Н. “Роденія, або Подорож за веселку”, Безкоровайний К. “Моя подруга з темної матерії”.

Психолог школи Людмила Олександрівна провела  тренінгове заняття  “Кмітливий чемпіон” ( з використанням ігор “Квадрати Нікітіна” , трафарети «Дві руки»), а ще говорили про булінг. Обговорили  шляхи запобігання та конкретні  дії жертви чи свідка булінгу. Людмила Олександрівна провела з шестикласниками вправи, які показують, що відбуваються з людиною, яка є жертвою булінгу.

На закінчення заходу шестикласники отримали соки та печиво.   Загалом захід  був  цікавим, пізнавальним  та пройшов  у теплій та невимушеній атмосфері. 

 













Немає коментарів:

Дописати коментар