вівторок, 24 серпня 2021 р.

З Днем Незалежності, Україно!

 Вже 30 років ми відзначаємо це величне свято, і з кожним роком поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян.   Як величну святиню бережемо ми пам’ять про покоління наших предків, які, жертвуючи собою, боролися за Українську державу і в складних умовах зберегли дух нації.  Наступне наше завдання – зробити її країною наших мрій.

  Зараз Україна переживає складний період з моменту здобуття Незалежності. Восьмий рік не припиняється боротьба за територіальну цілісність, за саме існування нашої держави. В умовах збройного протистояння ми захищаємо свій вибір жити вільно у своєму домі.

Водночас у країні відбуваються непрості, але необхідні економічні, соціальні та інші зміни. Вони вимагають єднання влади і народу, чесної і ефективної державної політики. Тільки об’єднавши зусилля всього суспільства ми зможемо відстояти Незалежність, досягти економічного зростання, забезпечити справжній розквіт України як успішної держави. 

   Нехай сьогоднішнє свято додасть вам наснаги на шляху до нових перемог в ім’я процвітання нашої Вітчизни! Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра й миру.   В честь свята в шкільній бібліотеці  була проведена подорож по книжковій виставці  “Моя країна - Україна".

 


Немає коментарів:

Дописати коментар